تحولات کروی با …

مهر ۱۵, ۱۳۹۲

خبر

تحولات  کروی با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۳۴   دیروز هم  صحبت  شد  که این  شرکت با خبر صادر شدن  رای مثبت  به  سود او  در دریافت خاک ان  هم  به میزان  ۸۳ هزار تن  با  شرایط خوبی مواجه  شده است که  ارزش ۴۰ میلیارد تومانی ان هم  حداقلی برای این  محموله  یاد می شود اما گویا  شرکت تهیه  مواد معدنی اعتراض داشته و حکم را  قبول نمی کند  . این که  اعتراض وارد است  یا خیر بحثی حقوقی است  اما  به نظر میرسد رای به  سود کروی خاتمه  یافته و این خاک  باید در اختیار کروی قرار داده شود .

دیروز با این  خبر برخی حقوقی ها و حقیقی ها  فروشنده  شدند اما به نظر میرسد خبر مبنای دقیقی نداشته  باشد  و حتی باردیگر شاهد  صف خرید کروی باشیم  . اگر دیروز خریدید در فروش عجله نکنید . دیروز عنوان  شدو  بازهم  ذکر می شود که احتمال توقف نماد  فاسمین در بازار نیز افزایش یافته است و گفته می شود  تعدیل شرکت  بیش از ۲۰%  خواهد بود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵مهر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم