در بیمه دانا …

مهر ۱۵, ۱۳۹۲

خبر

در بیمه دانا …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۵  دیروز در سایت ها  خبرهایی از حذف سهم  ۱۰% نیروی انتظامی در شاخص ثالث شنیده می شد  که  گویا هنوز در حد  طرح است ولی امکان  اجرایی شدن  ان  بسیار بالاست  .

در شرایط فعلی با  چنین خبرهایی نمی توان  به بیمه ها  امیدوار بود . اما  روایت  بیمه دانا این  روز ها جالب شده  . مدیریت  بیمه دانا تغییر کرده و برادر اقای صادق مشاور رئیس جمهور به این  سمت  رسیده است  . امروز این  سهم در ۱۴۰۰  ریال  قرار می گیرد  و تا  اخر هفته در قیمت های ۱۳۰۰  ریال  خواهد بود .

البته  برخی معتقدند  که سهم  به دلیلی ارزش بازار ۱۴۰  میلیارد تومانی که  امروز می بیند با  برگشت  قیمتی مواجه می شود . این  سهم  به نوسان  گیران  توصیه می شود که ان  را زیر نظر داشته  باشند ممکن است در قیمت های ۱۳۰۰ ریال  با  برگشت قیمتی و جمع  اوری صف مواجه  باشد  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵مهر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم