در حاشیه ی بازار …

مهر ۱۵, ۱۳۹۲

خبر

در حاشیه ی بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۳ در حوزه  مسائل سیاسی صحبت های روحانی در بین  نمایندگان مجلس جالب بوده که از تمایل جدی طرف مقابل و جدیت  دولت در حل و فصل داستان های سیاسی صحبت  می کرد . البته  اظهار نظر های جدید اوباما نیز باردیگر کمی بازار را  امیدوار کرده است اما  در مجموع  هنوز زود  است  که در مورد  این رابطه تازه  شکل گرفته  قضاوت کنیم  .

امروز خبر سیاسی که  بخواهد  جو بازار را  تا حدودی مثبت کند وجود ندارد و بازار در جو  بی خبری حرکت  می کند . البته  گاهی اوقات  این  بی خبری بیشتر به  سود  بازار است  .

اما در خبرهای اقتصادی –بورسی و دلاری …

تحولات  اقتصادی را  باید در حذف ۳ دهک  جستجو کرد  که  یارانه  انها  به زودی حذف می شود . توقف احتمالی نماد ها  ورود  فولاد هرمزگان و ارفع  به  فرابورس، تخفیف جدی خوراک  پتروشیمی ها  و … از خبرهایی است که  امروز در بازار موثر است  . اما  بیش از همه  باید دید  کدام  نماد  متوقف می شود .

در دلار به نظر قیمت در ۳۰۰۰  تا  ۳۰۵۰  تومان ثابت  شده و این بهترین  خبر برای بازار ماست  که دلار نوسان  نداشته  باشد  .

اما  بازار های جهانی نیز با رشد برخی فلزات  آغاز به کار کرد .

در بازار های جهانی نفت در همان  ۱۰۳ دلار قرار دارد اما  طلا  با  کمی رشد به  ۱۳۱۳ دلار رسیده است . اما خبر خوب اغاز همراه  با  رشد فلزات  است که مس به ۷۲۶۸  واحد  رسیده است و روی نیز در قیمت های ۱۸۵۰  است  .

در مجموع  تمایل بازار به  سمت شرکت های بنیادی محور دقیق تر مشخص می شود . بازهم  تاکید می کنیم  هر اطلاعیه و یا توقف نمادی کل بازار و گروه ها  را  تحت تاثیر قرار  خواهد داد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۵مهر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم