در نماد خلیج فارس …

شهریور ۲۷, ۱۳۹۲

خبر

در نماد خلیج فارس …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۳۵    در سایت  بارها در مورد خلیج  فارس صحبت  شده  بود  .سهمی که  رشد قیمتی نداشته و دچار ابهامات  خاصی شده است  . گفته می شود در این  سهم  بحث استاندارد ۱۶ در حال اجرایی شدن و برگشت  برخی زیان ها به  حساب شرکت و سود انباشته است .

این نماد هنوز ابهامات  زیادی دارد اما همین  قدر بدانید  که اگر دو شرکت  بندرامام و پارس بتوانند با  ظرفیت کامل کار کرده و صادر کننده  محورباشند سود  فارس رشد چشم  گیری راخواهد داشت از همین  رو میان مدت ها و بلند مدت ها در خرید این سهم نباید تردید  به خود  راه  دهند . علاوه  بر این  که  پیش بینی می شود طی ۴ ماه  آتی بازدهی حداقل ۳۰% را  این  سهم بتواند  رقم  بزند .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۷ شهریور ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم