در حاشیه ی بازار …

شهریور ۲۴, ۱۳۹۲

خبر

در حاشیه ی بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۳ در حاشیه بازار در خبرهای سیاسی همه چیز حول سوریه ، ایران و عربستان می چرخد . اول از همه  خبری در دقایق اخر روز گذشته  منتشر شد که  امیدوار کننده  بود . یک رسانه عربی در خبری فوری اعلام کرد: پادشاه عربستان سعودی از رئیس جمهوری اسلامی ایران برای حضور در موسم حج دعوت به عمل آورده و حجت الاسلام حسن روحانی نیز این دعوت را پذیرفته است. البته  خبر هنوز به  طور رسمی تائید نشده  . در سوی دیگر صالحی که این  روز ها  نقش کم رنگ  تری را  پیدا  کرده ایراد  داشته است  که نتیجه مذاکرات هسته ای و بازی برد – برد مطرح شده از سوی دولت جدید بدین معنی است که  ایران قدرت اول منطقه است و سپس اظهار داشته من به حل مسائل هسته ای امیدوارم.در سوی دیگر شنیده می شود برنادت میهان، سخنگوی شورای امنیت ملی آمریکا در گفت‌وگو با روزنامه اورشلیم پست گفت که روی کار آمدن حسن روحانی رییس جمهور ایران «فرصتی» برای گفت‌وگو درباره موضوع هسته‌یی ایران است.

در مورد  سوریه نیز توافقاتی برای عدم  حمله  صورت  گرفته است . کری دیروز گفت ما توافق کردیم تا ظرف یک هفته سوریه لیست جامع ذخایر سلاح‌های شیمیایی خود را به سازمان ملل تحویل دهد.

اما از همه که  بگذریم  بیش از همه  دیروز  طلا در بازار خبرساز شده و نزول سنگینی را داشت  .

فروکش کردن  جنگ  تب دلار و طلا  را پایین  کشید  و به نظر میرسد  طی ۳ هفته  اتی روند  طلا به همین شکل نزولی باشد  . برخی معتقدند  دلار نیز در نهایت  جایی بین  ۲۸۰۰ و ۲۹۰۰  می ایسند  هر چند که  تا  به  امروز در ۳۱۰۰ و ۳۱۷۰ خوب ایستاده است .

در مجموع  بازار با خبرهای خوب سیاسی و اقتصادی بیشتری مواجه است .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۴ شهریور ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم