خبر
در حاشیه ی بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۵۳ در حاشیه خبرهای سیاسی در مورد مسائل داخلی قطعی شدن حضور روحانی در نیویورک خبر جالبی بود و البته در چند روز آتی نیز با اجلاس شانگهای مواجه ایم . اما چه کنیم که اصل و فرع بازار به سوریه گره خورده است . در سوریه به نظر میرسد کار کمی روشن تر شده است . همانطور که قبلاً هم گفتیم امریکا احتمال قوی یک حمله را به این کشور آغاز می کند که البته محدود و موشکی خواهد بود . زمان ان را به زمین کنگره انداخته است و خیلی ها معتقدند کنگره ان را تصویب می کند چرا که ماهیت اسرائیلی دارد . . کنگره نیز هفته آینده اقدام نظامی علیه سوریه را بررسی میکند. البته اوباما برای انجام این کار مصمم است و این نشان می دهد احتمال انجام حمله بالاست . البته واکنش ایران هم کمی جالب بود که بر خلاف همه ی کشور ها تمام قد پشت سوریه ایستاد و علناً اعلام کرد جنگ به اسرائیل کشیده می شود .
به نظر حقیر نباید بحران سوریه را سرسری و تمام شده فرض کرد .
و اما از آنجا سری به حال و هوای فضای اقتصادی دولت بزنیم . در دولت اعلام عدم کاهش نرخ ارز توسط معاون اول برای بازار بسیار مهم بود بازار نیز واکنش جالبی را از امروز به ان نشان می دهد . این نشان می دهد فعلاً سیاست رونق اقتصادی با کاهش نرخ ارزحاصل نمی شود . از افزایش نرخ سود باید کمی ترسید . در مورد کسری بودجه امروز این موضوع مهم ترین دغدغه بازار است . دقت داشته باشید بار قبل این اتفاق مهم ترین دلیل کاهش بازار شده بود و حالا نیز ممکن است برای بازار چالش افرین باشد . دقت داشته باشید بار پیش بررسی بودجه ۳ هزار واحد افت شاخص را رقم زد که ممکن است بازار کمی از این بررسی نیز بترسد .
اما در بازار ارز و دلار قیمت ها سقوط کرد و این یک اتفاق جالب بود و دلار به ۳۲۴۰ نزدیک شده است .
دلار در حالی به ۳۲۹۰ رسیده بود که در یکشنبه تا ۳۲۴۰ کاهش یافت و گرم طلا نیز افت کرد اما دوباره هر دو افزایشی شدند که مشخص است این سیاست ها و جنگ طلبی ها قیمت دلار را کم نمی کند .
در بازارهای جهانی نیز قیمت نفت با خبر تعویق جنگ تا ۱۰۶ و ۱۰۷ کاهش داشت . اونس نیز باردیگر به کامال ۱۳۰۰ بازگشته و به ۱۳۹۶ رسید . اما در مس ،روی و الومینیوم با رشد مواجه بودیم . الومینیوم به ۱۷۸۵ دلار رسیده است و مس در ۷۲۲۱ دلار معامله می شود . روی نیز به ۱۸۹۰ نزدیک می شود .
در مجموع فکر می کنیم بازار مثبت اما پر عرضه ای را شاهد باشیم .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۰ شهریور ۹۲