در حاشیه ی بازار …

در حاشيه ي بازار ...

نوید خاندوزی
شهریور ۶, ۱۳۹۲
مشاهده خلاصه هوش مصنوعی

خبر

در حاشیه ی بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۳ در حاشیه خبرهای سیاسی در مورد  سوریه به  طور مجزا  مطلب می نویسیم اما در سایر حاشیه ها  امروز فرمایشات  رهبری بسیار مهم و قابل توجه خواهد بود . در حوزه  هسته ای باردیگر موضوع ایران  فراموش شده و سوریه  قلب تحولات  منطقه  شده است که  البته  برای ما خوب نیست  چرا  که ما  باید به  فکر رفع تحریم ها  باشیم  .

و اما در حوزه  اقتصاد  دولت  برنامه های جدی را  نه  برای کاهش تورم  بلکه  رونق اقتصادی در نظر گرفته است . گفته می شود تغییرات  میان  سطحی در سطوح معاونان  وزیرو شرکتهای بزرگ از هفته  بعد کلید می خورد و ۴ الی ۵ شرکت  بزرگ بازار نیز در این  میان زیر نظر هستند . اما در حوزه  بازار ارز رفتار و اتفاقات  سیاسی دیروز باعث شد نرخ دلار به  ۳۲۰۰ نزدیک شود . اتفاق خاص دیگر این است که نفت  نیز ردش کرده و حداقل این  رویداد ها  اثرات  مثبتی را نیز در اقتصاد ما خواهد داشت .

در حوزه  بازارهای جهانی آغاز به کار انها  با  رشد نفت و طلا  همراه  بوده که  نفت در استانه ۱۱۰ دلاری شدن و طلا ۱۴۱۰ در هر اونس است .قیمت نفت  باعث رشد قیمت  محصولات  پتروشیمی و  به  طور کلی تحولات  مثبت در بازار می شود که  برخی معتقدند ادامه دار خواهد بود .  قیمت مس و روی اما  رفتار متانقصی را دارند  که مس در قیمت های بالای ۷۳۰۰  است و روی در محدوده ۱۹۳۰  قرار دارد  که  مس کمی افزایش و روی کاهشی بوده است .

در مجموع امروز هم  به نظر میرسد تمرکز بازار به  شدت  روی  ۲ نماد مپنا و شبندر باشد . البته از گروه پتروشیمی نیز  نمی توان گذشت که در بدترین  شرایط قیمتی هستند  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۶ شهریور ۹۲

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم