هوای ابری شبندر…

شهریور ۴, ۱۳۹۲

خبر

هوای ابری شبندر…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۲  دیروز هم  نوشتیم  که  سهم  اگر توسط ناظر در قیمت های ۱۰۵۰۰و ۱۰۰۰۰ ریال باز می شد الان  صف خرید و روند او نیز مثبت  بود اما به هر حال  بازگشایی در ۱۲۰۰ و صف فروش فعلی برای سهم  منطقی است  و نیاز به اصلاح  را نشان  می دهد . احتمالاً تلاش هایی در ابتدای کار برای جمع  اوری سهم  صورت گیرد اما در خرید عجله نکنید . بهتر است  به اصلاح  سهم  توجه کرده و منتظر رسیدن به  قیمت های جذاب تر باشیم  . شاید محدوده ۱۱۰۰۰ و کمتر باردیگر سهم  را  متعادل کرده و عاملی برای رشد سهم  شود .

شبندر در صورتی که در قیمت های بالای ۱۲۰۰۰ محدوده  ۵۵ تا۶۰  میلیون دیگر معامله  شود می توان  گفت  تا حدودی ان  را  به  سطح  حمایت  بدل کرده است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ شهریور ۹۲

 

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم