سردرگمی بازار …

شهریور ۴, ۱۳۹۲

خبر

سردرگمی بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۴۰ امروز بازار  را در حالی اغاز می کنیم که  شاید اگر سیف ان  اظهار نظر را نمی کرد در حال حاضر با  قاطعیت می گفتیم  بازار امروز منفی است . اما  در حال حاضر با  سردرگمی مواجه شده است  که  به وضوح می توان در بازار نیز مشاهده  شود . از یک  سو فشار منفی را  لمس  خواهد کرد و از سوی دیگر با خبر دلار رونق نسبی  خواهد داشت  .

به نظر میرسد اتفاقات  فوق باعث می شود  که در منفی ها  شاهد  جمع  آوری های سنگین  نماد ها  باشیم و با رشد نسبی جمع  آوری ها در بازار حرکت  کنیم  . این  بدین  معنی است  که  بازار کمی خیال خود را از دلار راحت  شده می بیند و با دل و جرات  بیشتری تن  به خرید می زند . اما  از فشار فروش دقایق ابتدایی نیز نمی توان  گذشت  .

امروز جو در مجموع منفی است  اما  یک عامل دیگر یعنی جمع  اوری احتمالی صف شبندرو یا  برگشت  مپنا نیز در این  روند موثر خواهد بود .

امروز روزی است که  شاخص بازهم  افت می کند اما در شدت و ضعف ان  هنوز تردید وجود دارد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۴ شهریور ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم