خبر
تحولات فعلی بازار …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۵۵ طی روز های گذشته در مطالبی با عنوان با بازار چه کنیم از برخی احتمالات و توصیه ها صحبت کردیم . اما روند بازار شکل دیگری به خودگرفته و برخی را در شک و تردید فرو برده است که آیا واقعاً خبری از استراحت خواهد بود یا خیر ؟!
در واقع در حال حاضر تحلیل گران دو دسته شده اند دسته ای که به هیچ وجه اعتقادی به استراحت نداشته و مسیر بازار را با این شکل بازگشایی ها کاملاً صعودی می بینند . که البته در صورتی که بازگشایی امروز شبندرو قرار گرفتن شاخص در بالای ۶۰ هزار را شاهد باشیم دست این عزیزان برای تحلیل بازتر خواهد بود چرا که نشان می دهد شرایط حالا تغییر کرده است و اگر تا پایان هفته شاخص بالای ۶۰ هزار بماند سطوح جدیدی پیش روی بازار است .
اما دسته دوم معتقدند که بازگشایی شبندر تحولاتی را که برای یک جهش وجود دارد نخواهد داشت و باردیگر بازار از دوشنبه به مسیر عرضه می رود .
این که کدام پیش بینی محقق می شود واقعاً کمی سخت شده اما نباید ماهیت شهریور و پایان عرضه های ان را فراموش کنیم . کما اینکه همه معتقدند مهر ماه پتانسیل بالایی برای رشد خواهیم داشت اما این چند ماه پیش رو کار کمی سخت است .
اما سهامداری روی سهم های بنیادی را کماکان توصیه می کنیم .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۳ شهریور ۹۲