در حاشیه ی بازار …

شهریور ۳, ۱۳۹۲

خبر

در حاشیه ی بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۳ در حاشیه خبرهای سیاسی کمی فشار ها  بر سوریه  کمتر شد که اگر این  اتفاق رخ  دهد  بحث تهدید به  حمله نظامی نیز فروکش می کند . اما  یکی از مهم ترین  بحث های این  روز ها حضور سلطان  قابوس در تهران  است که دیروز عراقچی هم تصحیح کرد که ممکن است  ایشان  از تمایلات ضلع  سوم و کشور دیگری در مذاکرات دو طرفه صحبت  کند . به وضوح مشخص است که  قابوس قصد این  را دارد که در رویدادهای اخیر نقشی داشته  باشد  و به نظر میرسد اظهارات  طرفین  بعد از مذاکرات  جالب توجه خواهد بود .

در بازار امروز همچنین نقش دلار و سیاست های پولی نیز مهم  است . نرخ  سود  بانکی گویا شناور مدیریت شده خواهد بود درست  شبیه نرخ ارز که  دستوری برای کاهش ان در کار نیست و به همین دلیل است که دلار به  قیمت های ۳۰۰۰ چسبندگی خاصی پیدا  کرده است  .

دیشب نیز وقتی وزیر از تقدم  توسعه  بر تورم صحبت  می کرد می تواند نشانه خوبی برای دلار باشد که دیروز به  ۳۱۴۰ هم  رسید . نکته مهم  این  است که وزیر اقتصاد منشا تورم را دلار نمی بیند  بلکه نقدینگی می داند که  اتفاقاً این  نقطه  قوتی برای بازار است  چرا  که با  تاکید بر بورس اینجا  محلی برای جذب نقدینگی می شود .

در مجموع  در حاشیه بازار خبرهای خوب بیشتر از اخبار ناخوش به  گوش میرسد .

امروز احتمالاًشاهد  بازگشایی شبندر نیز خواهیم بود که  با  صورت جلسه مجمع  به  بازار می اید  و اتش بازی شاخص را خواهیم  داشت  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۳ شهریور ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم