و حالا رونمایی بازارروحانی!

مرداد ۱۳, ۱۳۹۲

خبر

و حالا رونمایی بازارروحانی!

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۴۰ امروز بازار  را در حالی اغاز می کنیم که  اولین  روز بازار با  اقای روحانی برای ان  ثبت می شود  . این که  وضعیت دیروز بازار چگونه  بود چرا  عرضه  شد امری منطقی بود اما  روایت  امروز متفاوت  است  . چند  اتفاق مهم  رخ داده است  ۱-  سخنرانی بسیار مثبت  دیروز حسن  روحانی و رهبری در زمینه های مختلف نشان  می دهد  واقعاً قصد کشور این  است که  به  سمت میانه روی سوق یابد و از تنش فاصله  بگیرد . ۲- نرخ  دلار ناگهان  نزدیک  به  ۲۰۰ تومان  رشد داشته و به ۳۳۰۰ رسید که  قطعاًٌ این موضوع در بازار امروز موثر است .

با این  شرایط به نظر میرسد بازار برای منفی شدن  دلایل کافی نداشته و موج عرضه نیز در یک  ساعت  اول بازار تا حدودی خنثی می شود . اعلام  تیم کابینه و اظهار نظر انها در مورد مسائل مختلف چالش و یا  بهتر بگوئیم  مرحله  بعد بازار است که در تک  تک  نماد ها و صنایع موثر است  به عنوان  مثال  اگر همین  امروز  زنگنه از تخفیف به  پالایشگاه ها  و پتروشیمی ها برای نرخ خوراک  صحبت  کند  وضعیت  بازار این نخواهد بود .

انتظار داریم منفی بازار دوام آنچنانی نداشته  باشد  اما  جو عرضه همچنان و به خصوص ۱ ساعت  اول بازار امروز ادامه  یابد .

در مورد  صنایع  برتر در بازار به نظر میرسد هنوز هلدینگ ها در صدر باشند و گروه  فولاد ، فلزات ، سنگ آهن ،بانک در بازار بیشتر مورد توجه  قرار می گیرند.

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۳ مرداد ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم