در این ۲ نماد سرمایه گذاری …

مرداد ۹, ۱۳۹۲

خبر

در این ۲ نماد سرمایه گذاری …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۵  دیروز در کدال  شاهد  اطلاعیه  وبهمن  بودیم که  سود  سنگینی را از محل فروش سرمایه  گذاری ها  شناسایی کرده است . به نظر حقیر این  اطلاعیه  که از سوی وبهمن منتشر شده  دارای ایراداتی است و این  اطلاعات گمراه  کننده است و بهتر است سهامداران  با اتکا  به  عدد ۶۲ میلیارد تومان  سود  امروز وبهمن نخرند . امیدواریم بورس باردیگر بحث فروش و شرکت های واگذار شده  را کنترل نماید  .

در مورد ونیرو  در فروش ساختمان نیاوران خود امسال موفق عمل کرده و در قیمت های مناسب ان  را  فروخته و سود  شناسایی کرده است . گفته می شود سود  شرکت  از محل فروش این  اپارتمان ها  ۷۶۹  ریال  به ازای هر سهم  است . شاید در هنگام  بازگشایی سهم در قیمت های ۲۲۰۰ ریال  باز شود . ونیرو سهم خاصی را در چنته ندارد و اخیر روی خلیج  فارس و  پارسان  سهام سنگینی را  خریده  است که  فعلاً از بازدهی خبری نیست !

گروه تحلیل گری بتا سهم

۹ مرداد ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم