تحولات گروه خودرو !

مرداد ۲, ۱۳۹۲

خبر

تحولات  گروه خودرو !

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۱۶   این  روز ها  شایعات  در گروه خودرو  بالاست  . گفته می شود ایران خودرو  برنامه  ریزی برای فروش ۱۴۰۰  میلیارد تومان  دارایی ثابت  را در دستور کار خود قرار داده  که از زمین و ساختمان و سهام  تشکیل می شود . از سوی دیگر شنیده می شود  سود  سال ۹۲ این  شرکت  بازهم  کاهش  خواهد داشت و مشابه  خپارس و سایپا  شرکت  تعدیل منفی می زند .

شاید در حال حاضر تحولات  گروه رنا و اگهی فروش بلوک  ایران خودرو  توسط رنا شوک  بعدی به  سهم  باشد  . اگر سهم  تا  ۱۴۵۰ و ۱۵۰۰ ریال  اصلاح  کرد  برای نوسان  گیری جالب است  .

در این  گروه خپارس هم  با کاهش سود به میدان می آید  و البته  ممکن است کمی افزایش یابد  اما دراین  قیمت ها توصیه  به خرید نمی شود .

در گروه  بهمن نیز گزارش ۳ ماهه  از تحقق ۵۴ ریال  سود در ۳ ماهه خبرمی دهد که  نسبت  به  دوره  قبل بیشتر است  . دیروز هم  گفتیم  به نظر گروه  بهمن  کم  ریسک  ترین سهم  گروه است  . و خرید در قیمت های زیر ۱۸۰۰ وبا هدف ۳ ماه  اتی در ۲۵۰۰ ریال  می تواند  مناسب باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲ مرداد ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم