فولاد در شرایطی …

تیر ۲۲, ۱۳۹۲

خبر

فولاد در شرایطی …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۵۸   یکی ازدلایلی که این  سهم کم نمی شود مجمع  پیش روی ان  است که قصد افزایش سرمایه  شرکت را دارد  و گفته می شود  پس از مجمع  با  تعدیل اندک در سود خود نیز مواجه می شود .

در مورد  ومعادن و فولاد  اگر در مجمع ومعادن ۶۰۰  ریال سود  تقسیم  شود ۵۸ میلیارد تومان  به  سود  فولاد اضافه می شود و در مجمع  فقط ۵۰ ریال  از محل سود کچاد ،کگل  و معادن  رشد سود می دهد . نکته  مهمی است که  باید در نظر داشت  .

اما  برای نوسان  گیری و کوتاه مدت  فولاد توصیه نمی شود این  سهم  صبوری بالایی می خواهد و به نظر میرسد باید تا  مهر و ابان  نگهداری شود تا  بازدهی معقولی را نصیب سهامداران  نماید .

هر قیمتی کمتر از ۵۰۰۰ ریال  برای فولاد فرصت خرید میان مدت ها خواهد بود .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۲ تیر ۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم