خبر
چشم ها به تاپیکو …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۴۰ امروز بازار را در حالی اغاز می کنیم که عرضه تاپیکو در راه است . چیزی شبیه خلیج فارس امروز نیز در تاپیکو رخ می دهد و اگر عرضه با قیمت بالایی صورت گیرد سایر شرکت ها اوج می گیرند و در صورتی که قیمت کم باشد موقتاً بازار دچار چالش می شود . در مورد خود سهم صحبت خواهد شد اما به نظر میرسد در مجموع تحولات بازار طوری رقم می خورد که عرضه با قیمت های ۳۶۰۰ و ۳۷۰۰ انجام شود . بازهم تاکید می کنیم عرضه این سهم در بازار اثرات بسزایی دارد .
در بازار امروز خبرهای خوب از مجمع شبریز و کگل و زمزمه توقف برخی نماد ها به بازار کمک می کند تا انقدر منفی نباشد اما ابتدای وقت بازار با موج فشار فروش همراه است .
انتظار ما این است که هر چه به پایان بازار نزدیک تر شویم وضعیت بازار بهتر و شرایط آن منطقی تر شود .
تاکید می شود در بازار امروز وضعیت بیشتر به عرضه تاپیکو وابسته است و سهامداران سعی می کنند تا زمان ورود او کمی صبر کنند . به هر حال در گروه ها سیمان، پتروشیمی موج عرضه را بیشتر لمس می کنند . گروه بانک مثبت اما پر عرضه است . سنگ اهن وضعیت کمی بهتری دارد و هلدینگ ها نیز نمی توانند خیلی منفی بشند .
پیش بینی این که امروزشاخص چه وضعی دارد سخت است اما بازگشایی سفارس می تواند شاخص را مثبت کند .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۸ تیر ۹۲