خبرهایی که دیروز …

خرداد ۶, ۱۳۹۲

خبر

خبرهایی که دیروز  …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۵۹  دیروز در بورس کالا  محصولات  ذوب  و فولاد  الیاژی با تقاضای بالا  مواجه  بودندو رشد قیمت  نسبت  به  قیمت  پایه  را نیز داشتند . امروز نیز فولادهرمزگان  به جانشینی از فولاد  عرضه کننده در بازار است . در روز گذشته همچنین نفت پاسارگاد هم  عرضه های خوبی داشت و به نظر میرسد در مجموع دیروز روز خوبی برای شرکت های یاد  شده در بور س کالا  بود .

افزایش ۱۵۰  تومانی نرخ ارز در این چند روز مشتری های فلزات  را در بورس  کالا  بیشتر کرده است و این  خبرخوبی برای بازار است . از سوی دیگر فروش سنگ دانه  بندی شده  به  نرخ ۸۹  دلار و تقاضای ۳ برابری برای ان  که از سوی کگل عرضه شد یکی دیگر از اخبار خوب بورس کالا  برای بازار است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۶ خرداد۹۲ 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم