خبر
حفاری با سود …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۱۱ حفاری در حالی که سود خود را برای سال ۹۲ حدود ۸۰۰ ریال اعلام کرده بود سود سال ۹۱ را نیز با تعدیل مواجه ساخت. شرکت پیش بینی سود هر سهم سال مالی ۹۱ را مبلغ ۵۴۵ ریال اعلام نموده بود که براساس صورت های مالی حسابرسی نشده مبلغ ۶۴۵ ریال محقق گردیده است. شرکت عمده دلایل تغییر را موارد زیر اعلام نموده است:
الف) افزایش ۱۶ درصدی فروش نسبت به آخرین پیش بینی که عمده دلیل افزایش بنا بر اطلاعات دریافتی(به پیوست)، مربوط به درآمد فروش صادراتی به دلیل افزایش نرخ ارز نسبت به پیش بینی و همچنین به دلیل افزایش تعداد روزهای کارکرد دکلهای ایران خزر ، سحر۱، امیرکبیر و دکل خشکی ۱۱۷ می باشد.
ب)افزایش سایر درآمدهای عملیاتی به دلیل افزایش نرخ ارز و دریافت علی الحساب های ارزی در بانکهای خارج از کشور برای قراردادهای داخلی که در پیش بینی لحاظ نگردیده بود، می باشد.
ج) کاهش درآمد(هزینه)های متفرقه به دلیل احتساب مبلغ (۵۸۳ر۳۷۰) میلیون ریال هزینه تسعیر ارز تسهیلات دریافتی از بانک ملت که پیش از این در پیش بینی به دلیل اینکه قرار بود تسهیلات مزبور ریالی تسویه گردد، لحاظ نشده بود.
د)کاهش ۲۰درصدی مالیات با توجه به افزایش معافیت های مالیاتی ناشی از افزایش درآمدهای صادراتی از مبلغ ۴۹۵ر۱ میلیارد ریال به ۵۶۱ر۲ میلیارد ریال می باشد.
نکته مهم گرفتن ارز در بودچجه با نرخ ارز مرجع و تسویه بدهی های خود است که خبرهای مثبت این سهم است .
اما او نیز امروز قربانی هاشمی می شود . به نظر میرسد سهم در همان قیمت های ۳۵۰۰ و ۳۶۰۰ ریال باز شود . اما در صورتی که قیمت به زیر ۳۴۰۰ ریال رسید با توجه به تقسیم ۶۰۰ ریال در مجمع و سود ۸۰۰ ریالی به نظر میرسد پی به ای سهم در محدوده ۳ قرار گیرد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱ خرداد۹۲