بتاسهم : ۸:۳۸ صف خرید شخارک به دلیل عدم بازگشایی متناسب با سود است . عرضه در سهم وجود دارد اما افتان و خیزان سهم رشد می کند .
بتاسهم :۸:۴۱ با توجه به جو گروه سنگ آهن به نظر میرسد منفی ومعادن و کگل شرایط مناسبی را دارند .
بتاسهم :۸:۵۱ بازار در صفوف خرید و فروش بی رمق است و به نظر میرسد امروز روز کم رمق و نسبتاً منفی حداقل در یک ساعت ابتدای کار بازار باشد .
بتاسهم :۸:۵۴ مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی با اعلام اینکه در حال حاضر فوب خلیج فارس تعیین کننده کف قیمت خوراک صنایع پتروشیمی در بازار بورس است، تصریح کرد: این قیمت ابتدا به ریال و سپس مطابق با قیمت دلار در اتاق مبادلات ارزی محاسبه خواهد شد.
بتاسهم : ۹:۱۸ بازار به شدت به دلیل ابهام سیاسی و مصوبات مجلس به صفوف فروش رفته است .
بتاسهم :۹:۵۵ جو منفی در بازار وجود داشته و به نظر میرسد عدم خرید در سهم ها با وجود این که به قیمت های جذابی رسیده است ناشی از ابهامات و ترس از مسائل سیاسی است
بتاسهم :۱۰:۰۲ بورس نیوز : تصمیمات و عملکرد مجلس در هفته گذشته در مورد شرکت های پالایشی و سنگ آهنی باعث نگرانی سهامداران در بازار سرمایه گردید به نحویکه بسیاری از فعالان بازار اعلام می دارند نمایندگان مجلس متأسفانه به عواقب بلندمدت تصمیمات خود توجه نداشته و بدون بررسی کارشناسی تصمیمات مهم اقتصادی اتخاذ می کنند.هم اکنون اکثر نمادهای بازار داری صف فروش بوده و عرضه کنندگان بدون توجه به پتانسیل های سهام خود به عرضه سهم اقدم می کنند .آنچه می بایست مورد توجه مسئولان امر قرار گیرد آن است که در آستانه انتخابات ریاست جمهوری باید حمایت ها از بازار سرمایه بیشتر شود نه آنکه عملکردها در خلاف جهت منافع ملی قلمداد گردد.
بتاسهم : ۱۱:۰۹ تلاش ها برای دادن شوک های مثبت به بازار و گروه پالایشگاهی بی فایده بوده وشاید توقف کوتاه مدت بهترین راه باشد . اما به نظر میرسد بحث ۲۶% کمی در حال برطرف شدن است .
غلامرضا تاجگردون در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری خانه ملت، افزود: نمایندگان مجلس در کمیسیون تلفیق بودجه با مسولین شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی و سازمان بورس ، مرکز پژوهشهای مجلس و دیوان محاسبات از جزء ۲ بند ۳ لایحه بودجه رفع ابهام کردند.
نماینده مردم گچساران و باشت در مجلس شورای اسلامی با انتقاد از رواج اطلاعات نادرست در جامعه، گفت: براساس تفاهم صورت گرفته پالایشگاههایی که از خوراک با نرخ ارز دولتی استفاده نمی کنند نیاز به واریز ۲۶ درصد از درآمد صادراتی شان به صندوق توسعه ملی نیستند.
بتاسهم : ۱۱:۱۱ قند مرودشت هم متوقف شد که به نظر میرسد او نیز برای تعدیل بوده است .