خبر
در حاشیه بازار و خبرها …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۳۳ در مسائل سیاسی جداگانه صحبت می شود .
اما یکی از چالش های سیاسی و اقتصادی بازار بودجه است که گفته می شود رئیس جمهور فقط بودجه را به مجلس ارسال کرده و در ان حاضر نمی شود . این یک حاشیه جدی برای بازار است اما از مختصات بودجه شنیده می شود شناور بودن واقعی نرخ ارزدر بودجه دیده شده اما دلار با نرخ ۲۴۵۰ بسته می شود .
صحبت های بهمنی نیز تائید می کند که نرخ ارز ۱۲۲۶۰ تقریباً به حاشیه رفته و با نرخ مبادله ای باید سنجیده شود .
اما حرف از دلار می شود و قیمت دلاردر بازار به ۳۷۸۰ رسیده است . این قیمت دلار یعنی حتی اگر مذاکرات موفقیت امیز باشد افت تا ۳۱۰۰ و ۳۲۰۰ متصور است .
یکی از اخبار خوب دیگر بازارهای جهانی بوده که با رشد همراه شد . طلا به ۱۶۱۳ دلار رسیده است و نفت نیز در محدوده ۹۲ و ۹۳ دلار قرار دارد . قیمت مس به ۷۹۱۰ و مرز ۸ هزار نزدیک می شود . روی نیز در محدوده ۲۱۰۰ به بالا قرار دارد . قیمت سنگ آهن کمی کاهش یافته است اما شمش بیلت با کمی رشد به ۲۷۵ دلار رسیده است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۹ اسفند۹۱