خبر
شرایط جدیدی که …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۵:۴۰ امروز بازار سرمایه را در حالی آغاز می کنیم که به نظر میرسد دو عامل این روز ها بیش از همه برای بازار حائز اهمیت شده است یک عامل سیاسی است و دیگری تحولات بورسی و دلاری که دیروز فرمایشات رهبری را باید مهم ترین اتفاق سیاسی دانست که بیشتر در مورد ان توضیح می دهیم و از سوی دیگر با توجه به رویداد های اخیر همه منتظر واکنش بازار هستند .
بازار امروز هم در سیاست صبر خود پافشاری می کند تا اطلاعیه های بیشتری از راه برسد . اما یک خصوصیت مثبت خواهد داشت با توجه به برخی خبرهای نسبتاً مثبت ممکن است اخر وقت بازار امروز کمی از شدت منفی ها و عرضه در بازار کاسته شود . هر چند طبق برخی خبرهای موثق اطلاعیه های شرکت ها برای سال ۹۲ چنگی به دل نمی زنند اما امیدوار کننده هستند .
امروز بازار در نیمه اول خود زد و خورد عرضه و تقاضا را دارد اما در نیمه دوم با بهبود شرایط برخی شرکت ها به خصوص ذوب و پارسان اوضاع می تواند در بازار سر و شکل بهتری به خود بگیرد .
توصیه این است که در فروش سهم عجله نکنید و همچنان به بازه زمانی نیمه دو اسفند توجه ویژه داشته باشید .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۹ بهمن۹۱