خبری که کچاد را …

بهمن ۲۸, ۱۳۹۱

خبر

خبری که کچاد را …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۵۹   گفته می شود امروز رئیس جمهور اهن و فولاد ارفع  را افتتاح می کند  که  نیمی از ان در اختیار کچاد است  . یکی از نزدیکان  به  شرکت تاکید می کرد در صورتی که  در سال۹۲ این  شرکت  بتواند  با  ظرفیت  ۶۰% کار کند می توان  به  تحقق سود ۹۰ میلیارد تومانی برای فولاد و اهن  ارفع  امیدوار بود  که نزدیک  به  ۴۵ میلیارد تومان  ان  سهم  کچاد شده که هر چند عدد بالایی نیست اما  برای شروع  سال  مالی کمک  مناسبی است  .

نکته  مهم  دیگر این است  که این شرکت در پایان  بهمن  ماه  تقریباً بودجه  پیش بینی کل سال  را  پر  خواهد کرد و این  خبر خوبی برای سهامداران است اما  تنها  نکته  خاص و منفی سهم بحث بهره مالکانه  بوده  که  اگر این بار در بودجه مطرح  شود  باردیگر چالش افرین خواهد بود .

توصیه می شود  با  صبر  بالا  و برای میان مدت در منفی های کچاد  خرید کنید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ بهمن۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم