امروز ذوب با …

بهمن ۲۵, ۱۳۹۱

خبر

امروز ذوب با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۹  پس از عدم  انجام معامله  بلوکی زمزمه هایی در جریان  است  که  سهم  به صندوق کارکنان  فولاد واگذار شود خبری که نه خیلی بد و نه خیلی مناسب است  .

گفته می شود  طرح  کک  سازی برای اردیبهشت  سال  بعد به تولید ذوب می تواند کمک  کند و در این  روز ها  بحث افتتاح  سرد ان  مطرح است .

اما امروز در بورس کالا  محصولات  ذوب نیز عرضه خواهند شد که ممکن است  با  یک  رشد قیمت دیگر همراه  باشند اما  رشد انهاتقریباً اخرین  موج  رشد قیمت ها در بازار است  .

با  تمام  این  تفاسیر رویداد مهم در ذوب سود  سال ۹۲ است که  به این  زودی ها نیز به  بازار نمیرسد اما  در حال حاضر سهم  بین  ۳۰۰۰ تا ۳۴۰۰ در نوسان  است  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۵ بهمن۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم