در مسائل سیاسی و بازار …

دی ۱۷, ۱۳۹۱

خبر

در مسائل سیاسی و بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۵:۳۵  در خبرهای داخلی بحث بودجه کم کم  سیاسی می شود و در حال حاضر هر اقدام  دولت و مجلس به  سمت  تنش کشیده می شود و بودجه نیز فارغ از این امر نخواهد بود و به نظر میرسد امسال  بودجه های ۲ الی ۳ ۱۲ هم تصویب شود . در سیاست داخلی نیز تنش بالاست اما  خبرهای بیرونی نشان می دهد که ایران در حال چانه زنی فشرده برای مذاکرات  است و احتمالاً اواخر دی و اوایل بهمن  مذاکرات  آغاز می شود .

در سوی دیگر امریکا  باردیگر تحریم انرژی را  وضع  کرده است که  البته  قبلاً اثر ان  را  بر بازار شاهد  بودیم اما  وضع  چنین قوانینی برای بازار ما  الارم خوبی را  صادر نمی کند  به خصوص در بحث پتروشیمی ها  .

در مجموع حاشیه های سیاسی انقدر منفی نیست که عاملی برای کاهش بازار شود و مثبت هم  نیست که  شوک  مثبتی به  بازار وارد نماید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۷ دی۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم