در حاشیه بازار …

آذر ۲۸, ۱۳۹۱

خبر

در حاشیه  بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۰  این  روز ها بوری شیرینی از خبرهای اقتصادی و  سیاسی به  گوش میرسد . در مورد خبرهای اقتصادی تغیبرات  انچنانی را نسبت به  روز گذشته  شاهد نیستیم جز همان مسائل درمورد  دلار  و بودجه و شرکت ها  . اما در مورد خبرهای سیاسی دو مورد  بسیار مهم است  . نکته  اول بحث مذاکره با  ۱+۵ است  که صالحی نیز تاکید کرد  طرفین  به این  نتیجه  رسیدند  باید تغییری ایجاد شود . بحث بعدی در سوریه است  که  گویا توافقاتی بر سر فاروق الشعر صورت  گرفته و به  زودی اسد به  شکلی که منافع  همه تامین  شود از قدرت کنار می رود .

اما در لابلای اخبار دیروز زمزمه هایی به  گوش میرسید که حتی واکنش صالحی را نیز در پی داشت  . گفته می شود در داخل نیز تحرکاتی جدی برای فراهم  سازی مذاکره  با امریکا صورت  گرفته  و اگر طی روز ها و هفته های آتی این  بحث به  شکل جدی تری مطرح  شد نباید تعجب کرد . بسیاری هجوم  سنگین پول به  بورس را  ناشی از همین مسائل می دانند .

در کنار این  شرایط بازارهای جهانی هم مثبت  بود  تا  اخرین روزها را  تا قبل از کریسمس سبز باشد . نفت  به ۸۷  دلار رسیده است  و قیمت طلا  در ۱۷۰۰ باقی ماند . قیمت مس به ۸۰۵۰  دلار رسیده است و روی نیزدر محدوده ۲۰۷۰  قرار دارد که رشد خوبی داشته است  . نکته  مهم  اما  رشد قمیت  فروش ۳ ماهه  شمش بیلت  به  ۳۷۰  دلار است که این  موضوع  به  زودی توجه  فولادی ها  را نیز به خود جلب خواهد کرد.

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ آذر۹۱

 

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم