خبر
چشم به سایر تابلوها!
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۲۸ امروز بازار سرمایه را در حالی آغاز می کنیم که شرایط وخیمی در بازار ایجاد شده است . پس از یک دور بازدهی علاقه برای اصلاح در بین نماد ها موج می زند و خبرها نیز به اصلاح منجر خواهد شد . کاهش قیمت ۱۴% مس در یک روز و احتمال افت قیمت های مس، الومینیوم ، فولاد و محصولات پتروشیمی در بورس کالا بازار را حسابی نگران کرده است .
هر چند هنوز هم با وجود اصلاح صورت گرفته قیمت های بورس کالا از بودجه شرکت ها تا ۳۰% حتی بالاتر است اما این کاهش موج نگرانی را در بازار رقم زده . امروز از سوی دیگر قیمت های منفی بازار را در نقطه ای قرار می دهد که اولین حمایت اوست و معمولاً با رسیدن به ان باید برگشت را شاهد باشد . در کنار ان بحث پایان ماه و اعتباری ها را نیز داریم .
در روز های قبل نیز گفتیم که بازار نمی تواند با شدت منفی باشد و امروز نیز به همین شکل ممکن است بین ۱ یا ۲% منفی نوسان کند اما با جذب انرژی جدید و رسیدن یک خبر مثبت باردیگر روند بازار صعودی خواهد شد .
بازار برای فاصله گرفتن از این فضا به شدت به یک محرک قوی نیاز دارد که اگر دراین روز ها نرسد برگشت بازار نیز دشوار خواهد بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۲آبان ۹۱