اثبات روند در بازار امروز …

آبان ۱۰, ۱۳۹۱

خبر

اثبات روند در بازار امروز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۲۸ امروز در حالی بازار را  آغاز می کنیم که روز مهمی برای بازار است . عوامل مختلفی دست در دست هم  برای تغییر شرایط بازار تلاش می کنند  و البته دو دستگی جالبی نیز بین فعالان  بازار پیش امده  که  برخی بازار را مستحق استراحت های طولانی و در پیش گرفتن  روند کاهشی موقت می دانند و برخی دیگر تنها  به  استراحت های چند ساعته  بسنده  کرده و امروز را  فرصتی برای خرید می دانند اما  به  طور کلی تحولات  مختلف از جمله  بازار های جهانی، تحولات  اقتصادی داخلی ، بحث صادرات ، تعطیلی پیش رو  و  …  همه و همه عواملی است که در بازار امروز تعیین کننده است  .

اگر بازار ابتدا  وقت  امروز منفی بود  تعجب نکنید چون  قیمت های پایانی و روند  اخر وقت دیروز این  موضوع  را  تائید می کند  اما  مهم شرایط پس از ان  است . بسیار ی معتقدند که  بازار امروز در نیم  ساعت اول تنها  منفی می ماند و پس از ان  با  صفوف خرید احتمالی شبندر باردیگر بازار با  برگشت  مواجه می شود .

در کنار ان  نظر دیگری وجود  دارد که  معتقد است بازار باید استراحت  جدی تری را داشته و حتی در ساعت  پایانی فشار فروش روی بازار بیشتر می شود . نمی توان  گفت کدام  نظر صحیح  است اما امروز نبض بازار می تواند در اختیار شبندری باشد  که  تحولات  آن در کل بازار اثر گذار  خواهد بود .

در دفعات  گذشته سناریوی اول بیش از همه اتفاق افتاده اما  شاید این  بار کمی بازار میل به  استراحت  بیشتری داشته  باشد  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۰آبان ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم