فخوز با این تعدیل …

آبان ۱, ۱۳۹۱

خبر

فخوز با این تعدیل …

تحلیل خبر

بتا سهم –۸:۰۰  در مورد این سهم  و فولاد خدا را  شاکریم که  بارها  صحبت کردیم . البته  این  شرکت ها  با این  سود  مار ا  شگفت  زده کرده اند و انتظار این  بود که  به تدریج  سود ها  اعلام شود . اما  به هه حال  فخوز سود  ۳۰۱۶ ریالی را  به ۴۶۶۱ ریالی تبدیل کرده و توانسته۴۲% ان  را محقق کند  که  البته  این میران سود  قبل از عرضه  بلوکی منطقی است .

شرکت در حال حاضر محصولاتش را از این  به  بعد در محدوده  ۱۸۰۰۰ ریال  به  فروش می رساند این در حالی است که در ۶ ماهه اول در محدوده  ۱۰۰۰۰ ریال  بوده ودر ۶ ماهه دوم  پیش بینی شده است که  شرکت  با میانگین  ۱۳۱۳۰ ریال  به  فروش برسد  که هنوز اختلاف جدی با  بودجه  شرکت  دارد . به نظر میرسد این تعدیل پایان  کار فولاد خوزستان نیست و او  بازهم  تعدیل های پی در پی را  برای بازار رو خواهد کرد .

اما در مورد  قیمت  …

به نظر میرسد امروز قیمت های ۲۴۵۰۰ و ۲۵۰۰۰ ریال  برای سهم  منطقی باشد و با کمی استراحت  باردیگر حرکت  فخوز آغاز می شود . بازگشایی به  قیمت های کمتر از ۲۳۰۰۰ ریال  می تواند  برای خرید مناسب باشد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱آبان ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم