روزهای خوب وتوصا …

مهر ۹, ۱۳۹۱

خبر

روزهای خوب وتوصا …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۵   شرایط فایرا بسیار مناسب بود و باعث شد  تا  وتوصا  با  رشد مواجه  شود  اما  شرکت  در صورت های مالی خود در اخرین ماه سال  مالی یعنی شهریور نزدیک  به  ۵میلیارد تومان  سود  شناسایی کرده است که قطعاً تعدیل سود  وتوصا  را در روز دهای اتی خواهیم  شنید .

نکته  جالب این  که  این  شرکت  با نقدینگی ناشی از فروش قپیرا سراغ  شرکت های خوبی رفته است  . در ماه های قبل روی پارسان ، فولاد، و غدیر کار می کرد و این ماه ۹  میلیارد تومان در فخوز  و بیش از ۳میلیار روی سیمان  فارس خوزستان  کارکرده است  . بازدهی روی هر دو مناسب بوده است .

به نظر میرسد این  شرکت خیلی ارام و آهسته  به  سمت  ۱۸۰۰ ریال  حرکت خواهد کرد .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۹ مهر ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم