در گروه خودرو…

مهر ۱, ۱۳۹۱

خبر

در گروه خودرو…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۰  زمزمه هایی از افزایش نرخ  ۲۰تا۲۵% برخی خودرو ها  به  طور رسمی به  گوش میرسد  . در سوی دیگر کاهش تولید خودرو  بسیار مشهود  بوده است و مشکلات  قطعه  سازان  نیز ادامه دارد . فعلاً گروه خودرو  با خبر بانک  پارسیان  زنده است  . اما این  شرایط نرخ  گذاری ارزی در گروه خودرو نمی تواند جالب توجه  باشد  . نکته  مهم  این  است که اثر این  نرخ ارز بر مجموعه ایران  خودرو  بیش از سایپاست  .

بر خلاف نظر بسیاری از کارشناسان  که  معتقدند صنعت  لیدر بعدی خودروست به نظر نمیرسد  که شرایط کافی را  برای این موضوع داشته  باشد . هر چند نوسان  موقتی به خصوص در مجموعه ایران خودرو  وجود خواهد داشت  .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱ مهر ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم