خبر
امروز قندی ها را …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۳۳ از هفته قبل ودر روز های یکشنبه و دوشنبه در همین ستون توصیه شده بود که تا ۵۰% از سهم های قندی خود را فروخته و با گروه سنگ آهن ، فولاد و یا پتروشیمی تعویض کنید . درست است که بازدهی گروه قند بیشتر بوده اما ریسک سبد شما را به شدت کاهش داده است . ۵۰% دیگر را توصیه شده بود برای سهامداری نگاه دارید . شاید امروز بهتر باشد بخشی دیگر را نیز سبک تر کرده و تا ۳۰% از سهم های قندی را داشته باشید و ۲۰% دیگر را سبک کنید . دلیل ازاین کار این نیست که گروه قند شرایط بنیادی بدی دارند خیر . این گروه به تعدیل های بیشتر فکر می کند اما عوامل مختلف نظیر حضور بیش از حد انتظار نوسان گیران در سهم ، اشباع فشار خرید ، عرضه بسیار ی از سهامداران ، رشد سهام شناور و مباحت تکنیکالی کار را کمی برای این گروه سخت می کند .
در حالی که خبری از تغییر نرخ ارز مرجع نیست و در کنار ان ما باید دقت داشته باشیم که قیمت ها حتی با احتساب تعدیل ها باید در بهای منطقی قرار داشت باشند . وقتی بازار پی به ای متوسط ۴ یا ۵ را دارد شاید منطق پی به ای ۷ برای گروه قند با احتساب تعدیل ها کمی از قیمت های فعلی بیشتر باشد . این یعنی بازار نباید برای قیمت های آتی امروز پول پرداخت کند .
احتمال این که امروز گروه قند روز پرعرضه ای را داشته باشد وجود دارد و البته ممکن است با حمایت ها این شرکت ها بازگردند اما توصیه ما کم کردن ریسک در این گروه است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۶ شهریور ۹۱