خبر
تکمیلی: بازگشایی مپنا در …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۵۷ مپنا پس از چند ماه در حالی که سرمایه خود را به ثبت رسانده است در روز هایی که جو تجهیزاتی ها با گزارش های نسبتاً مناسبی همراه بوده به بازار باز می گردد .
این شرکت پیش ازاین سود هر سهم خود را برای سال ۹۰ مبلغ ۴۷۸ ریال اعلام نموده بود که با تعدیل مناسبی برای سال ۹۰ ان را به ۵۶۴ ریال رسانده است که تحقق این رقم احتمالاً قطعی خواهد بود . افزایش درآمدهای عملیاتی ناشی از اثرات سود و زیان تسعیر در آمدهای عملیاتی به دلیل تغییر نرخ ارز مرجع بوده است.ضمنأ جهت تسعیر منابع و مصارف ارزی هر یورو معادل ۱۶۲۰۰ ریال و هر دلار معادل ۱۲۲۶۰ ریال در نظر گرفته شده است .
در سال ۹۱ نیز سود شرکت با رشد بسیار خوب درامد ها همراه بوده اما افزایش هزینه ها مطابق معمول دست بالا پیش بینی شده و در نهایت سهم به سود ۵۰۲ ریالی رسیده است .
منطق حکم می کند به دلیل تعدیل های زیر ۲۰% سهم با محدودیت نوسان بازگشایی شود . سهم باید به سمت محدوده ۲۲۰۰ تا ۲۳۰۰ ریال حرکت کند که نقطه مناسبی برای سهم خواهد بود . بهبود وضعیت تحریم ها و شرایط بازار و گروه تجیهزات شرایط مپنا را نیز بهتر خواهد کرد اما هنوز سقف سهم ۲۴۰۰ ریال است و امید بیشتری می توان داشت .
تنها اگر سهم در شرایط خاص کمتر از ۲۰۰۰ ریال بازگشایی شد و یا در قیمت های ۲۰۰۰ ریال قرار گرفت برای نوسان گیری مناسب است در غیر این صورت قیمت های ۲۲۰۰ و ۲۳۰۰ ریال برای سهم متعادل خواهد بود .
نکته ای مهم است جو گروه تجهیزات بوده که در این شرایط موثر است اما باید در نظر گرفت که فشار فروش نیز بسیار بالاست . برای کسانی که نوسان گیری را در بازار تجربه می کنند فاصله از این سهم می تواند بهتر باشد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۳ خرداد ۹۱
هر گونه استفاده از مطالب سایت بتاسهم پیگرد قانونی دارد