شرایط فولاد با …

فروردین ۲۸, ۱۳۹۱

خبر

شرایط فولاد با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۲۵  به نظر میرسد  که  فولاد مبارکه نیز با  آزاد گذاشتن  ورق های خود در معاملات هفته بعد بتواند یکی از روز های خوب را رقم  بزند . و رشد قیمت  را در محصولات  این  شرکت نیز شاهد  باشیم که  البته متعادل  خواهد شد  و دیگر با  محدودیت انجام نمی شود .

این  سهم  امروز در صورتی که  به  محدوده ۳۳۵۰ و کمتر امد می تواند  باردیگر برای خرید جذاب باشد  . گفته می شود که  اهداف ۳۷۰۰ برای سهم  کاملاً قابل دست  یابی است و خرید سهم  با این  قیمت ها با دید مجمع نیز مناسب است  .

گفته می شود  فولاد در گزارش ۱۲ ماهه  با تعدیل تا۱۵% سود مواجه است وسود سال ۹۱ نیز به  راحتی تا  ۶۵۰  و ۷۰۰ ریال  خواهد رسید .

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ فروردین ۹۱

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم