گروه ساختمان در حالی که…

اسفند ۲۴, ۱۳۹۰

خبر

گروه  ساختمان در حالی که…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۰  خبر خاص در گروه  ساختمان  منتشر نشده است  و تنها  ریزش این گروه  باعث شده  قیمت این گروه واصلاح  آنها  باعث توجه  مجدد بازار به این  گروه  باشد .

دراین گروه ثتران در محدوده ۲۲۰۰، آ.س.پ ۴۱۰۰ و ۴۲۰۰  ریال ، سشرق ۲۲۰۰، ثمکسن  ۱۷۰۰، ثباغ ۲۷۵۰ و ۲۸۰۰ ریال  و ثاخت در محدوده ۲۸۵۰  ریال  به عنوان  نقاط حمایت  جدی مطرح هستند که هر بار با  برخورد به  سطوح  این  و یا  نزدیک  به  ان  می توانند  رشد قیمت  ۱۰ تا۱۲% را برای خود  ثبت کنند . این  قمیت ها  را  برای این  ۵ شرکت  برای خود  داشته  باشید  تا  بتوانید  گروه  ساختمان  را  بیشتر کنترل کنید .

دراین گروه توصیه  به نوسان  گیری از ابتدا نبوده و تنها  برای خرید و وماندن در پرتفوی شما  مناسب است که  نباید حجم  گروه  ساختمان بیش از ۲۰% پرتفوی شما باشد  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۴ اسفند   ۹۰

 

 

آغاز جشنواره نوروزی سایت بتاسهم

http://betasahm2.ir/analyse-article/vizheh901204.html

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم