خبر
شرایط برای گروه قند با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۰۵ گروه قند همچنان زیر فشار سنگین بورس برای بازگشایی منفی قرار دارند و همین فشار باعث بی توجهی بازار به این شرکت ها شده است . امروز روز سختی برای گروه قند خواهد بود شاید یکی از تلخ ترین روز های این گروه چرا که بازگشایی خوبی رادر قثابت نخواهیم داشت . سازمان در حالی در این گروه دست به بازگشایی می زند که بازگشایی محدود یا نامحدود نیزابزاری در دست انها شده تا برخی نمادها را با عدم رشد و برخی دیگر را با ریزش مواجه سازند . البته پابرجا ماندن در صفوف فروش یکی از اهدافی است که آنها دنبال می کنند .
اما نکته و توصیه ما برای سهامداران در حال حاضر این است که افرادی که ریسک گریز هستند از حضور در گروه قند خودداری کنند . اما ریسک پذیران می توانند همچنان در بازارو این گروه حضور داشته باشند اما باید دید خود را از حالت نوسان گیری به صبر ۲ الی ۳ ماهه تا پاین اردیبهشت تغییر داده که تحولات گروه قند در ان مقطع مثبت تر خواهد بود .
در حال حاضر ۳ شرکت اصفهان با قیمت های ۳۴۰۰۰ و کمتر ، هگمتان با قیمت تابلو و پیرانشهر با قیمت های نزدیک به ۲۰۰۰۰ ریال می توانند بهترین گزینه های این گروه باشند .
تاکید می شود به هیچ وجه بیش از ۲۵ تا۳۰% سبد را به گروه قند تخیصیص ندهید و از سایر شرکت های شاخص محور بازار نیز غافل نباشید .
ریسک این گروه هم به دلیل شرایط قیمت و هم حضورسنگین سازمان به شدت افزایش یافته است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۲اسفند ۹۰
آغاز جشنواره نوروزی سایت بتاسهم