خبر
خبرهایی که بازار را …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۴۵ امروز بازار را در حالی آغاز می کنیم که روز روز درگیری عوامل مختلف بازار با هم در راستای مثبت و منفی کردن بازار است . اخبار سیاسی با فشار اوباما و اظهارات او کمی به زیان ایران شده است اما در حوزه اخبار باید به ۴ مورد اشاره داشت که اخبار نسبتاً خوب از بازگشایی بازارهای جهانی، خبر خوب از قیمت شمش بیلت ، اخبار مهم ویژه پتروشیمی و خبر خوب دیگر از عرضه احتمالی محصولات فولاد با رشد می تواند بازار را برای لحظاتی هم شده درگیر شرکت های بزرگ کرده و با خود بالا بیاورد .
آن چیزی که مهم است قدرت اثر گذاری این اخبار است که باید مورد توجه قرار گیرد . بایددید آیا این اخبار می توانند شرکت های بزرگ بازار را از رکود خارج سازند یا خیر که اگر این مورد انجام شود به نظر میرسد بازار تا روز سه شنبه وضعیت نسبتاً مثبتی را برای خود شکل می دهد
به هر حال امروز پیش بینی ها از روند مثبت شرکت های کوچک به مانند دیروز و بهتر شدن وضعیت شرکت های بزرگ به خصوص در ۲ گروه سنگ آهن و فولاد حکایت دارد .
امروز احتمال رشد شاخص در بازار نیز قوی تر از روز های قبل است .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۱۵ اسفند ۹۰
آغاز جشنواره نوروزی سایت بتاسهم
http://betasahm2.ir/analyse-article/vizheh901204.html