خبر
گزارش فاسمین هم آمد …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۳۹ فاسمین در حالی سود خود را با ۶% کاهش نسبت به سال ۹۰ حدود ۷۵۴ ریال پیش بینی کرده است که ریز جزئیات بودجه شرکت می تواند جالب توجه باشد .
قبل از هر چیز باید گفت که فاسمین امروز در بورس کالا عرضه شمش روی ۳۶۰۰ تومانی رادر دستور کار دارد .
اما بودجه فاسمین از نظر مقداری در تولید افزایش اندک اما در فروش کاهش را نشان می دهد که اولین نوع از این سیاست است در حالی گه گفته می شود طرح توسعه شرکت به بهره برداری می رسد و احتمال رشد سود بازهم بالاتر خواهد بود .
بودجه شرکت بر اساس سرب ۲۰۰۰ و روی ۱۹۰۰ دلاری تنظیم شده است که دلار نیز ۱۲۲۶ تومان در نظر گرفته شده است . درواقع قیمت فروش شمش روی حدود ۲۳۰۰ تا ۲۴۰۰ در نظر گرفته شده حال با قیمت ۳۶۰۰ امروز بورس کالا مقایسه کنید .
از سوی دیگر در بهای تمام شده در حالی که تولید رشد آنچنانی نداشته اما مصرف و خرید خاک پر عیار دو برابر شده است که البته به نظر میرسد این بودجه خرید درست لحاظ شده و بودجه تولید کم پیش بینی شده است .
به طور کلی می توان گفت که بودجه محافظه کارانه و منطقی گرفته شده و جای رشد سود تا ۱۱۰۰ ریال نیز برای فاسمین وجود دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۳۰ بهمن ۹۰