خبری که خبهمن باید …

بهمن ۱۹, ۱۳۹۰

خبر

خبری که خبهمن  باید …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۲۰  این  روز ها  ۳ خبر از گروه  بهمن  که هر یک  تفاوت  خاصی با  دیگری دارد به  گوش بازار رسیده  خبر اول و یا  بهتر بگوئیم خبرهای اول تغییرات  گسترده در پرتفوی این  سهم  و خرید پارسیان و اقدام  برای خرید ومعادن و بلوک  مس است . که او را  به  یک  هلدینگ  قوی تبدیل  خواهد کرد .

خبر دوم  به افزایش قیمت  محصولات  مزدا  ۲ و مزدا  ۳ مربوط می شود که گفته  شده دیروز اعمال  شده است .

اما  خبر سوم که  بی ارتباط با خبر دوم  نیست این  بوده  که خطوط تولید مزدا  ۲ و ۳ به دلیل شرایط خاص تولیدو فشار تحریم ها  به زودی متوقف  خواهد شد . به نظر میرسد گروه  بهمن  از نظر عملیاتی با مشکلات جدی مواجه است و شرکت هر چه  سریعتر باید نسبت  به این موضع  به  بازار اطلاع  رسانی کند تا  مانع از ریزش قیمتی سهم  شود .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۹ بهمن  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم