دو راهی فملی با …

بهمن ۸, ۱۳۹۰

خبر

دو راهی فملی با …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۰  خبرهای حضور رئیس جمهور در افتتاح  ۱۴ طرح توسعه  اگر امروز با نرخ  دلار همگام نمی شد صفوف خرید سنگین  را  برای مس رقم می زد . این سهم نیز بودجه خود را  برای سال ۹۰ در ۳ ماهه  اخر ۱۲۰۰ در نظر گرفته  بود که هنوز از نرخ  واقعی دلار کمتر است . نکته  بسیار مهم  این  است که  شنیده می شود امسال  فملی تولیدات خود را افزایش داده  اما  با چشم انداز قیمت مس اکثرانها را  برای فروش در سال ۹۱ مهیا کرده است . سالی که  گفته می شود بودجه  فملی با  نرخ  ۷۲۰۰  دلار  و دلار ۱۲۲۶ تومانی در محدوده ۶۵۰  ریال  خواهد بود .

افت  قیمت  احتمالی فملی تا ۴۶۰۰  ریال  می تواند  فرصت مناسبی جهت  حضور در این سهم  باشد  که منفی او نیز خیلی دوام  نخواهد داشت .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۸بهمن  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم