آخرین روز وبملت …

بهمن ۵, ۱۳۹۰

خبر

آخرین  روز وبملت …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۰  شنیده می شود که  امروز نماد بانک  ملت  برای افزایش سرمایه  ۲۵% متوقف می شود . پیش از این بارها وبارها در مورد  حضوردر این  سهم  با دید میان مدت  صحبت  شده  بود هنوز هم  تاکیدمی شود حتی ۴% قیمت  مثبت امروز نیز می تواند  برای میان مدت ها  با دید حدود ۶ ماهه مناسب باشد  . گویا  خبر نرخ  سود نیز قطعی شده و این می تواند اهرم  خوبی برای بازگشایی سهم در روز های پس از افزایش سرمایه  باشد  .

بازهم  تاکید می شود  حضور در سهم  با دید  افزایش سرمایه  و حدود۶ ماهه می تواند  بسیار مناسب باشد و بازدهی حداقل ۳۵تا۳۰% را با  کمترین  ریسک به همراه دارد .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۵بهمن  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم