خبر
وصندوق مجمع یا بازگشایی!؟
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۵۶ انتشار گزارش های وصندوق چه برای سال ۹۰ و چه ۹۱ نشان می دهد که احتمال برگشت این شرکت به بازار وجود دارد . سهم بیش از ۳ ماه است که متوقف بوده و امروز ممکن است بازگشایی شود که البته فقط یک احتمال است اما در حالی سهم این شرایط را دارد که مجمع نیز فردا برگزار خواهد شد بایددید آیا بازگشایی و توقف امروز وصندوق رقم می خورد و یا سهم مستقیم بدون بازگشایی به مجمع می رود .
وصندوق با اما و اگر های فراوان که بیشتر بابت فروش و جابجایی سهام ایران خودروست گزارش سال ۹۰ را با کاهش سود و اعلام سود ۳۳۲ ریالی در حالی که پیش ازین این عدد بیش از ۴۵۰ ریال بود به تعدیل منفی سلام داده است و احتمالاً در مجمع نیز تقسیم سود ۲۵۰ ریالی در دستور کار باشد .
اما گزارش سال ۹۱ این شرکت جای امیدواری دارد و توانسته بر سود ۴۶۰ ریالی تاکید نماید .شایددر حال حاضر صحبت در مورد قیمت سهم منطقی نباشد اما محدوده ۲۵۰۰ و ۲۶۰۰ ریال منطقی ترین قمیت های فعلی برای بازگشایی قبل از مجمع است بی شک پس از مجمع سهم به سمت ۲۳۰۰ و ۲۴۰۰ ریال و کمتر سوق خواهد داشت .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۸ دی ۹۰