خبر
بازار منتظر عرضه …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۶:۳۰ امروز بازار یک روزر بسیار خاص را تجربه می کند . دیروز و البته ابتدای وقت امروز نقد کردن سهام برای خرید مارون شدت گرفته وبه نظر میرسد این رفتار امروز نیز ادامه داشته باشد اما احتمالاً با توجه به عرضه با قیمت هایی که مد نظر بازار نیست نقدینگی باردیگر به سرعت به برخی نمادهای کوچک و بزرگ باز می گردد که می تواند برای بازار جالب توجه باشد . از همین رو بزنگاه اصلی بازار مارون است که یکه تازی می کند .
البته آن روی سکه عرضه مناسب سهم است که رونق جدی بازار را تا چند روز به تعویق می اندازد چرا که زمان می خواهد تا با عرضه های بعدی دراین سهم پول رفته به بدنه عمومی بازار باز گردد و البته بازدهی بازار روی مارون متمرکز می شود .
به هر حال فیتیله بازار در دستان مارون است و با عرضه این سهم است که روند بازار تعیین جهت می شود . اما تجربه نشان داده که بازار قبل از عرضه چنگی به دل نمی زند اما پس از عرضه شاهد رشد قیمت احتمالی در اکثر گروه ها خواهیم بود .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۵ دی ۹۰