ابهام در بازار ارز با …

آذر ۱۲, ۱۳۹۰

خبر

ابهام در بازار ارز و …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۶:۴۶   هنو زتصمیماتی را در مورد  بازار ارز شاهد  نیستیم  اما  این بی هدفی باعث شد  تا  باردیگر قیمت ارز به ۱۳۵۰  تومان  برسد . گفته می شود  سیاست پمپاژ ارز در بازار حواب نخواهد داد  و به مانند  سکه  سیاست  نادرستی  خواهد بود ازهمین  رو این  موارد مشکلات این  بازار ها  را بیشتر کرده است  . بازار سکه  نیز با  رشد قیمت  طلا  رشد  خواهد کرد  و بازهم  اختلاف بین  بانک  وبازار را بیشتر می کند . امروز احتمالاً همه ی فرصت های معاملات آتی سکه  با  رشد مواجه خواهد شد .

به هر حال  تحولات  ارز و افزایش احتمالی امروز ان بازهم  بر بازار موثر است اما  بازار منتظر سیاست های نهایی در مورد  نرخ  ارز بوده  که  گفته می شود در هفته  بعد نهایی تر شده و احتمال اجرا شدن  آن بیشتر است  .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۲ آذر  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم