خبر
در گروه قند با …
تحلیل خبر
بتا سهم – ۷:۱۰ یکی از گروه هایی که این روز ها در بازار با رشد قابل توجهی مواجه بوده گروه قند و شکر می باشد که بازدهی بالایی را در بازار رقم زده اند . اما به نظر میرسد که چند عامل از جمله این که برخی حقوقی ها در پی عرضه احتمالی در این گروه هستند و همچنین پی به ای بسیار بالا و افت قیمت جهانی شکر در بازار می تواند امروز وضعیت این گرو ه را با عرضه های جدی مواجه سازد که خریداران این گروه امروز با کمی احتیاط در این شرکت ها گام بردارند .
البته گفته می شود که ۲ نماد نیشابور و شکر شرایط بهتری را دارند اما این دو نیز تحت تاثیر جو گروه خواهند بود که اصلاح موقتی را پس از رشد نیاز دارد .
دراین گروه از نظر بنیادی قند اصفهان شرایط نسبتاً بهتری را نسبت به هم گروهی های خود دارد که احتمال افت قیمت سهم تا ۱۲۵۰ و رشد مجدد آن وجود دارد .
گروه تحلیل گری بتا سهم
۲۲ آبان ۹۰