در نرخ ارز خبرها …

آبان ۲۱, ۱۳۹۰

خبر

در نرخ  ارز خبرها …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۲۰  برخی خبرها از نرخ  ارز از عزم  جدی مقامات  بانکی برای افزایش نرخ پایه ارز خبر می دهند به  طور یکه  شنیده می شود  به  زودی اقتصاد کشور با  دلار زیر ۱۱۰۰ تومانی خداحافظی  خواهد کرد و نرخ  احتمالی دلار جای بین  ۱۱۷۰  و ۱۲۰۰ تومان  خواهد بود .

این  خبر در صورتی که  تائید شود و به  زودی خبراجرایی شدن  آن به  بازار برسد بخش اعظمی از بازار را  تحت تاثیر قرار  خواهد داد  که عمده  اثر ان مثبت است  و بر شرکت های صادر کننده  موثر  خواهد بود .

شرکت هایی مانند غدیر، فاسمین، گروه  روی ، پتروشیمی ها نظیر خارک ، فن  آوران ، پردیس و …  از مهم ترین  آنها خواهند بود .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۱ آبان  ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم