در خودرویی ها با…

تیر ۲۸, ۱۳۹۰

خبر

در خودرویی ها با…

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۲۰ شنیده می شود که دوباره  بحث خودرویی ها  داغ تر شده و  این  روز ها  شاهدیم که  جابجایی های بسیاری در گروه  ایران خودرو در حال  انجام  است که  شنیده می شود تامین  اجتماعی کم کم خود رااز گروه خودرو بیرون  کشیده و جای خود را  به  تدبیر می پسارد  .

گویا دولت هم  قصد عرضه  احتمالی بلوک های ۱۸ و ۱۹% ایران  خودرو و سایپا  را  دارد  که  باز هم  شرایط این  دو شرکت  را در بازار تغییر  خواهد داد چرا  که  قیمت پایه با قیمت  تابلو  بازهم  اختلاف جدی داشته و رقابت را بالا  می برد  به خصوص این بلوک ها  که هر که  از سهامداران  فعلی صاحب آن شود مالک  بی قید وشرط این  مجموعه ها  خواهد بود .

هر دو  نماد  برای مجمع متوقف شدند که شرایط بنیادی ایران خودرو در حال حاضر کمی بهتر از سایپاست  اما می توان این  نوید  را  به  سهامداران  نوسان  گیر داد که پس از مجمع  بازی ها در گروه خودرو آغاز شده و افت  قیمت انها می تواند  شرایط را  برای نوسان  گیری این  شرکت فراهم  کند .

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۸ تیر ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم