خبری خوب برای بازار …

تیر ۲۲, ۱۳۹۰

خبر

خبری خوب برای بازار …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۴۴ دیدار رهبری با  فعالان  اقتصادی  و بازار های جهانی دو خبر خوب بازار هستند هر چند که هنوز شایعات در مورد مسائل سیاسی و برخی دستگیری ها  داغ  داغ است اما  به نظر میرسد این دو خبر امروز کمی برای بازار ما خوشحال  کننده تر باشد  .

در بازار های جهانی با رشد قیمت ها  مواجه  بودیم که نظر همه  ی بازار را  به خود جلب  خواهدکرد . قیمت مس با رشدی قابل توجه  بار دیگر به  ۹۷۰۰ دلار نزدیک  شده است تا  احتمالاً امروز فملی با افزایش قمیت  حرکت دیروز خود را  جبران  کند .  روی هم  سعی می کند خود را  بالای ۲۳۰۰  و نزدیک  به  ۲۴۰۰  دلار نگاه  دارد که در بازار امروز فراوری و فاسمین امیل به  مثبت  شدن  بالایی  خواهند داشت  . قیمت نفت هم  به محدوده ۹۶ دلار رسیده است و احتمال  افزایش آن با  تشدید برخی درگیر ی های داخلی در عربستان  وجود دارد .

اما خبر بسیار قابل توجه پرواز بیلت  بوده  است که به ۶۵۱ دلار رسیده است  . عدد ۶۵۱ دلار برای شمش بیلت  که تا هفته  قبل در محدوده ۵۵۰  و ۵۶۰  بازی می کرد  عدد  قابل توجهی است و حداقل پیش بینی می شود که تعدیل شرکت های فولادی  و سنگ  اهنی را در ما ه های پیش رو  خواهیم داشت .

 

 

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۲ تیر ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم