بازار پر حادثه امروز …

تیر ۱۴, ۱۳۹۰

خبر

بازار پر حادثه امروز …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۳۰ امروز بازار را در حالی آغاز خواهیم کرد که  در شرایط سیاسی اظهارات دیروز مقام  معظم  رهبری می تواندبرای بازار مثبت  قلمداد شود از سوی دیگر در مسائل داخلی بورس امروز روز بسیار پر خبری را  تجربه  خواهیم  کرد  که  بازگشایی برخی نمادها  مانند مس ، معادن  و رایان  سایپا از مهم ترین  آنهاست  . خبرهایی از صدرا و زاگرس و غدیر هم می تواند جالب توجه  باشد .

در بازار های جهانی هم  شرایط بازار ها  نسبتاً مثبت  بوده و ریزش آنچنانی را  شاهد نبودیم . البته  بیلت  به نرخ  زیر ۶۰۰  دلار مد اما همچنان  برای بازار خبر خوبی به  شمار می رود  . مس هم در سطوح  ۹۴۰۰  و ۹۵۰۰  دلار جابجا می شود . البته  باید اذعان  داشت بازار ها  شدت  مثبت ابتدای وقت دیروز را ندارند  اما  آنچنان  هم  منفی نیستند .

در کنار این  تحولات  افزایش مجدد نرخ  دلار به  ۱۲۰۰  تومان نیز می تواند  برای صادرکنندگان  بازار مفید باشد  .

عوامل فوق دست  به دست هم می دهد  که  امروز احتمالاً بازار نسبتاً پر حجم  تر  و با  شرایط بهتری را شاهد  باشیم   که  بازگشایی نماد ها  و مثبت  بودن  جو عمومی برخی از آنها مهم ترین  شرایط بازار است  .

 

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۱۴ تیر

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم