تاثیر دلار بر گروه روی …

خرداد ۲۱, ۱۳۹۰

خبر

تاثیر دلار بر گروه  روی  

تحلیل خبر

بتا سهم – ۷:۲۴ یکی از گروه هایی که می تواند  از محل افزایش نرخ ارز با  رشد سود مواجه  شود گروه  روی بوده  که  گفته می شود دراین گروه  فاسمین با افزایش ۲۷  تا ۳۰ تومانی در سود مواجه می شود . در نماد  فراوری نیز گفته می شود  بین  ۳۰ تا ۳۳ تومان  افزایش سود خواهیم  داشت  .

بر خلاف بسیاری تصور ها فسرب تعدیل انچنانی را نخواهد داشت چرا  که  به  شرکت های دیگر سرب  وروی می فروشد اما  تعدیل خوبی از محل فروش یک محموله  با  تناژ بالا  به  یکی ازاین  شرکت ها  خواهد داشت . افزایش نرخ  پایه  فروش نیز بر این  سهم موثر  خواهد بود .

گفته می شود  باما  بیشترین  تاثیر را  پذیرفته و با  رشد ۴۰ تا ۴۵ تومانی در بودجه و سود خود مواجه می شود و در نهایت بافق نیز با  رشدی قابل توجه  به  بیش از ۱۲۰۰ ریال  افزایش سود  مواجه می شود که می تواند سود  شرکت  را  تا  ۲۲۰۰ ریال  نیز بالا  بکشد .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۱خرداد ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم