در گروه تجهیزات …

فروردین ۲۰, ۱۳۹۰

خبر

در گروه تجهیزات …

تحلیل خبر

بتا سهم – ۸:۴۵ خبرهایی از صدرا  و احتمال اعلام  سود ۱۱ و ۱۲ تومانی و  مشارکت  اندک  او  در پل خلیج  فارس  و برخی پروژه های دیگر با  آذر آب احتمالاً می تواند  به زودی به  بازار اعلام  شود  . از سوی دیگر فاذر نیز این  روز ها  پر خبر ظاهر شده  که  شاف سازی او در مورد  قرار داد۶۴ میلیون  یورویی  که ۶.۵ میلیون  یوروی آن دریافت  شده و حدود۱۰  میلیون  یور نیز در حال دریافت است  می تواند  این  روز ها  بر روند  سهم  موثر باشد  .

برخی نیز از احتمال  مشارکت  این  سهم در برخی پروژه های مهم  عسلویه و همچنین پروژه معروف گروه  تجهیزات یاد می کنند . به نظر میرسد خرید فاذر در محدوده ۳۶۵۰ و ۳۷۰۰ ریال  تنها  با دید امید به  اینده  و روزهای اتی و تغییر سود  شرکت  در ما ههای پیش ر و البته  برای ریسک پذیر ها ، می تواند  منطی باشد .  چرا  که سهمی است که می تواند در گروه  تجهیزات با توجه  به  سرمایه  پایئن تر شرایط خوبی را در تعدیل ها  داشته  باشد  .

 

گروه تحلیل گری بتا سهم

۲۰ فروردین ۹۰

روش‌های جایگزین پرداخت

درصورتی‌که امکان استفاده از درگاه پرداخت آنلاین برای شما وجود ندارد، می‌توانید مبلغ مورد نظر را به مشخصات بانکی زیر واریز کرده و اطلاعات پرداخت را برای ما ارسال کنید.

کارت بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۶۲۷۴-۱۲۱۱-۶۵۳۰-۵۱۱۱

شماره حساب بانک اقتصاد نوین به نام نوید خاندوزی

۳۰۰۱-۸۰۰-۱۶۸۲۳۰-۲

اطلاعات پرداخت را از طریق تماس تلفنی و یا پیام تلگرامی به شماره ۰۹۳۳۳۶۷۹۱۹۰ ارسال کنید.

تلگرام پشتیبانی بتاسهم